Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

j j

Contact Info
New York +(123) 456 -7890 innovio@mikado-themes.com 184 Main Street Victoria 8007
Folow us on social

FAQ

01 FAQ Moet ik voordat ik de website krijg al betalen?

Pas als je helemaal tevreden bent hoef je te betalen.

02 FAQ Hoelang duurt het voordat de website af is?

Wij zullen binnen 72 uur nadat je ons formulier hebt ingevuld de website opleveren. In dit formulier zet je de info die in de website verwerkt moeten worden ( kleuren, logo, teksten, contact gegevens, etc.)

03 FAQ In hoeverre kunnen deze demo's/templates/ voorbeeld site's aangepast worden?

Bijna alles kan aangepast worden naar jouw wensen, lettertype, logo, kleuren, foto’s teksten. Wat niet aangepast kan worden is de plaatsing ( locatie) van de content/inhoud. Mocht er heel veel aangepast worden dan kan de prijs hoger uitvallen. Dit zullen we je na het invullen dan laten weten.

04 FAQ Hoeveel kost een website?

Een website kost 495 euro. Dit is het maximale bedrag, er komen geen andere kosten bij, ook geen maandelijkse kosten. Althans niet van ons. Om een site live te houden heb je wel hosting nodig, ik betaal daar zo’n 6 dollar per maand voor. Daarnaast heb je een domeinnaam nodig, die kost ongeveer 10 euro per jaar.

05 FAQ Hoe snel zal mijn website laden?

We zullen nadat de website af is een snelheidstest doen ( https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/). Uit deze test kun je zien of de website snel laadt, en kunnen we samen kijken of deze nog verbeterd moet worden.

06 FAQ Waarom is het belangrijk dat mijn website snel laadt?

paginasnelheid is een cruciale factor als het gaat om het  hoger rangschikken van uw website in de zoekresultaten van Google. Op het plaatje hieronder kun je zien dat websites die een nummer 1 positie hebben in google sneller laden dan andere websites ( bron)

Daarnaast blijkt uit  onderzoek van BigCommerce  dat de conversieratio’s voor e-commerce websites gemiddeld ergens tussen de 1-2% liggen.

Ze ontdekten dat wanneer u uw website van twee seconden naar een seconde versnelt (laadtijd),  het aantal bezoekers en inkomsten verdubbelen.

geplakt beeld 0 447

07 FAQ Heeft mijn website een responsive design (optimale webervaring op verschillende apparaten)

Ja het is belangrijk dat uw website goed te zien is op verschillende apparaten. We zullen een mobile first design hanteren, wat is mobile first?

Mobile first is een strategie binnen webdesign, in het bijzonder het ontwerpen en bouwen van responsive websites. Bij mobile-first design zijn bezoekers met mobiele apparten (zoals smartphones) het uitgangspunt voor het ontwerp van de website.

Zoals bij alle responsive websites krijgen bezoekers met alle apparaten dezelfde website met dezelfde content te zien. De responsive weergave van de site op niet-mobiele apparaten, zoals computers en laptops met grotere schermen, wordt afgeleid van het mobile first ontwerp.

De trend is dat websites steeds meer mobile first worden. Eerst (en nu nog) waren websites vooral afgeleidt van een desktop versie. Dit komt omdat nu 63% van de zoekopdrachten in google gedaan wordt op een telefoon.

08 FAQ Hoe veilig zal mijn website zijn?

De veiligheid van je website is natuurlijk heel belangrijk, waarschijnlijk zal je website zorgen voor een groot deel van de omzet daarom besteden we ontzettend veel aandacht aan de veiligheid van je website. We zullen je website in het meest populaire CMS systeem ter wereld bouwen: wordpress. Bekijk dit artikel op onze andere website wat we zullen doen voor de veiligheid van je website.

We zullen zorgen dat de website om de zoveel tijd een back-up versie maakt. Mocht je website gehackt worden dan kun je alsnog de oude website te voor schijn halen.

09 FAQ Wat is conversie? en hoe zorgen wij voor een goede conversie voor je website

Bij het succes van een website of marketingcampagne wordt vaak in de eerste plaats gekeken naar het bereik, zoals het aantal bezoekers. Veel interessanter is wat de inspanningen en het bestede budget hebben opgeleverd (ROI). Dit wordt meestal afgeleid aan de conversie.

Een conversie is het moment waarop een bezoeker van de website overgaat tot een aankoop, informatieaanvraag, het downloaden van een brochure of een anderszins commercieel interessante actie. De conversie kan worden uitgedrukt in een absoluut aantal. Vaker wordt conversie uitgedrukt in een percentage van het aantal bezoekers of ontvangers van een reclameboodschap.

Het toewijzen van een conversie aan een bron (bijvoorbeeld een zoekmachine, verwijzende site of uitgever binnen een advertentienetwerk of affiliatenetwerk) noemen we conversie-attributie. Op deze wijze kunnen ook advertenties worden afgerekend op basis van CPA.

Het aantal succesvolle conversies binnen het totale aantal bezoekers wordt meestal uitgedrukt in een percentage. Conversies kunnen worden uitgesplitst in harde conversie en zachte conversie. Factoren die binnen de customer journey een negatieve invloed kunnen hebben op de conversie worden frictie genoemd.

Voor uw website zullen we tientallen conversie technieken gebruiken, wil je hier meer over weten stuur ons dan een berichtje.

10 FAQ Wat is een template? en waarom wordt er gebruik van gemaakt om websites te maken?

Een website template kun je zien als een sjabloon waarmee het uiterlijk van een pagina of hele website bepaald wordt. Vaak worden templates in een Content Management Systeem (CMS) gebruikt en kan de gebruiker een template selecteren voor een website of voor een individuele pagina. Zo kan de gebruiker zonder technische kennis de look and feel aanpassen. Een website template wordt meestal gebouwd in HTML en CSS maar sommige wordt er ook gebruik gemaakt van JavaScript en/ of een scripttaal zoals PHP.

Voordelen van een website template

Het voordeel van het gebruik van website templates is dat je heel makkelijk veranderingen kunt doorvoeren. Stel dat je veel pagina’s hebt die allen hetzelfde template gebruiken, dan kun je met één aanpassing alle pagina’s aanpassen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je een speciale actie hebt die je op je website zet. Als de actie afgelopen is, kun je deze eenvoudig verwijderen. Andere aanpassingen die je gemakkelijk door kunt voeren met een template zijn bijvoorbeeld:

  • Een ander lettertype invoeren
  • Andere kleuren gebruiken
  • Een nieuw logo toevoegen
  • Links in de footer aanpassen/ toevoegen/ verwijderen
11 FAQ Hoeveel pagina's zijn er inbegrepen in de prijs?

We zullen max 7 pagina’s aanpassen voor de prijs van 495 euro. Mocht je er meer willen neem dan gerust contact op

12 FAQ Welke functie kan de website hebben / wat zijn de mogelijkheden.

De meeste websites kunnen we voor 495 euro maken. Dit zijn vaak websites die een verlengstuk van het bedrijf zijn en niet het bedrijf zelf. Websites die 100% het bedrijf zijn zoals bijvoorbeeld bol.com en marktplaats dat zijn vaak complexere websites. Voor complexe websites bespreek de mogelijkheden met ons.

12 FAQ wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Door de optimalisatie van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in de zoekmachines.

Op voor jou belangrijke zoektermen zul je hierdoor meer relevante bezoekers naar je website trekken. Deze optimalisaties worden zowel on-page (content en techniek) als off-page (linkbuilding) uitgevoerd. Wij zullen echter alleen gebruik maken van on-page technieken. Off-page daar kunnen wij (bijna) geen invloed op hebben.

12 FAQ Is het gemakkelijk om nadat de website af is veranderingen aan te brengen?

Ja, wanneer de website af is geven we u toegang tot het admin gedeelte (back-end) van de website. Met dit admin account kan ook een leek zonder technische kennis aanpassingen maken aan de website.

Op onze andere website: https://delaatbusiness.com  staan meer dan 700 artikelen die je hierbij kunnen helpen. Deze artikelen gaan over wordpress, dit is het CMS(content management system) waarmee de website is gebouwd.

12 FAQ Wat zijn de maandelijkse kosten?

Voor de website betaalt u een eenmalig bedrag. Van ons uit krijgt u dus geen maandelijkse kosten. Om een website live te houden heeft u echter wel hosting nodig, Deze prijzen kunnen variëren maar wij betalen maar 6 euro per maand (hostiso) voor goede hosting.

12 FAQ Vergt de website veel onderhoud?

Nee, de software moet af en toe ge-update worden, maar dit kunt u met enkele klikken doen. In het admin account zult u de meldingen krijgen wanneer en wat u moet updaten.

Place your banner
c
Why we are here?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diami nonum nibhie vixtus mod.

Bel ons
× Hoe kan ik je helpen?